Ankara’yı gezdiğimiz gün Hacı Bayram Veli Hz.lerini ziyaretten sonra yürüyerek Çıkrıkçılar Yokuşu’na oradan da Ankara Kalesi’ne gittik. Fakat onlardan önce Anafartalar Caddesin’de karnımızın acıktığınız hissettik ve onca yokuşu tırmadan evvel karnımızı doyuralım dedik.
Yengem meşhur Boğaziçi Lokantası’n gidelim deyip adres sormak istese de, babam esnafa soralım, esnaf bu işi iyi bilir dedi. Kuyumcular Çarşısı/Pasajı girişndeki kuyumcu bi abiye sorduk ve o lokantaya gidip yağlı ve pahalı yemek yiyeceğinize pasajın alt katındaki pideciye gidin diye tavsiyede bulundu. Bir de telefon edip bizi karşımalarını istemiş ![]()
Salaş fakat çok temiz ve çok leziz bir yerdi. Kaşarlı kuşbaşı pide söyledik. Ben böyle nefis pide daha önce yediğimi hatırlamıyorum. İnanın bir tane daha yesem hiç rahatsız olmazdım, o derece enfes ve hafifdi!
Cebrail Abi, İstanbul’dan geldiğimizi öğrenince daha bir hürmet gösterdi. Güleryüzlü ve hızlı bir eleman ![]()
Yolunuz Ankara Ulus’da kuyumcular çarşısı tarafına düşmese bile yolunuzu düşürün ve mutlaka Merhaba Pide Kebap Salonu’na bir kaşarlı kuşbaşı yiyin derim! ![]()





Eylül 30th, 2011 at 21:52
canim pide cekti simdi napcaaaz
(
(
burda da kari-koca birlikte super pide (hayatimda o kadar guzelini yemeidm!) yapan arkadaslar var ama hadi pide yapin, yemeye gelcez denmez ki
Eylül 30th, 2011 at 23:23
süper hım hımmmmmmmmmmmm
Ekim 1st, 2011 at 03:48
hakkatende nefis gözüküyor diyet yapiyorum ama neyse
Ekim 1st, 2011 at 17:24
Ya bu nasıl bir görüntü nasıl canım çekti anlatamam…Hemde karnım pek aç değil ama olsa yerim yaaa
…Özendim hemde çokkkk
…..
Sevgiler…