Tatlı Pastane Kurabiyesi

KURABİYELER 15 Yorum Yapılmış »

pastane kurabiyesi (2)

 

Hepimizin dönem dönem sıkça yaptığı tarifler muhakkak vardır. Bizim ailede de olur bu, mesela bir dönem her toplantıda profiterol pişiyordu, o kadar ki çok sevdiğimiz halde sonrasında bir dönem görmek istemez hale gelmiştik. Yine ananemin poğaçaları, patatesli rulolar vs vs. Bir zamanlarda ise bu kurabiyeler çok revaştaydı. Ara verince insan özlüyor tabi eski tarifleri.

Ben özellikle kakaolu olanlarını çok seviyorum bu cici kurabiyelerin.. Siz de en kısa zamanda yapın,yedirin..:) Burda marmelatlı pastane kurabiyeleri, burda ise tuzlu pastane kurabiyeleri tariflerini bulabilirsiniz..

devamını oku »

Üç Aylar 2012

Mübarek Gün ve Geceler 3 Yorum Yapılmış »

üç aylar

 

Zaman… Güzel günler çabucak geçip gidiyor da ne hikmetse acı günler bir türlü geçmek bilmiyor.. Daha dün gibi geçen sene Ramazan-ı Şerifde iftar sofralarını paylaştığım..

Rabbim nasip ederse yarın yani 22 Mayıs 2012 salı günü mübarek üç ayların ilk gününü idrak edeceğiz.. Bu güzel günler çabucak geçip gidecek ve inşallah her sene bir önceki seneden daha dolu dolu geçiririz.. Hoşgeldin safalar getirdin ayların en güzelleri, en bereketlileri.. Hepimize hayırlı, bereketli, maneviyat dolu üç aylar duasıyla..

“Allah’ım! Recep ve Şaban’ı bize mübarek kıl ve bizi Ramazan’a yetiştir.”

RECEB-İ ŞERİF DUALARI

10 Gün Subhânallâhil Hayyil Kayyûm.
10 Gün Subhanallâhil Ehadis Samed.
10 Gün Subhânallâhil Gafurir Rahîm.

ŞABAN-I ŞERİF DUALARI

10 Gün Yâ Lâtif Celle Şanühu.
10 Gün Yâ Rezzak Celle Şanühu.
10 Gün Yâ Aziz Celle Şanühu.

RAMAZAN-I ŞERİF DUALARI

10 Gün Yâ Erhamerrâhimin.
10 Gün Yâ Gaffârezzünûb.
10 Gün Yâ Atikarrikâb.

Not: Bu dualar, günde en az yüzer defa okunur.

 

Social Widgets powered by AB-WebLog.com.

couk