Fıstıklı Şekil Kurabiye

KURABİYELER 9 Yorum Yapılmış »

fıstıklı şekil kurabiye (13)

 

 

 

Yeni haftamız çok güzel bir zaman dilimiyle birlikte başlıyor. Rahmet ve mağfirete açılan kapıların ilki olan Recep Ayının biri bugün.  Rabbim bu güzel günleri hakkıyla geçirmemizi ve feyzinden faydalanmamızı nasip etsin inşallah.

Geçen haftalarda size ağrıyan dişimden bahsetmiştim. Aslında bir değil iki taneymiş, o yüzden günlerce ağrı çektim. O vakittir tedavim devam ediyor, hamd olsun ağrım yok. Bundan bahsetmemin sebebi ise aslında kurabiyelerle ilgili, ne alaka canım kurabiye demeyin, okumaya devam edin :) Diş doktorum Mehmet abiye giderken her hafta bir şey yapıp götürüyorum, çünkü eli boş gelme diye tembihliyor :) Ben de her seferinde hem güzel olsun, hem götürmesi kolay olsun diyerek farklı farklı kurabiyeler yapıyorum genelde. İşte yine tedaviye gideceğim bir günün ürünü bu kurabiyeler. Ayrıca hafta sonu yazdığım yağmurlu Sultanahmet gezimizde de Şahika ile bana azık olduğu gibi bir kısmı da arkadaşıma bebek görmeye giderken hazırladığım sepete girdi.

Kurabiye hemen bayatlayan bir kurabiye değil ama ben birden fazla amaçla kullanacağım kurabiye hamurunun yarısını bir kaç gün içinde pişireceksem buzdolabına, daha sonra kullanacaksam difrize kaldırıyorum. Sizin de aklınızda bulunsun..

 

 

devamını oku »

 

Social Widgets powered by AB-WebLog.com.

couk